diumenge, 27 de febrer del 2011

ENTRE DONES 2010 PORT BO

                                                                          

           

01.- Camins amb Dolors Teixidor (Ll.Carles Casanovas/M.Josep Bastons)
02.- Ay Lola amb Neus Mar (Popular)
03.- La enredadera
04.- Pensant amb tu amb Laura Herrera (Antoni Mas)
05.-
La Trifulca amb Susanna del Saz (Ll.Carles Casanovas/M.Antoni Mas)
06.- Cuando la noche (Popular)
07.- Ulls verds amb Laura Casanovas (Ll.Josep Miquel Servià/Ricard Viladesau)
08.- Aromes del Queralt.
09.- El Capità amb Imma Presas (Ll.Carles Casanovas/M.Antoni Mas)
10.- La Clienta amb Ingrid Morral (Antoni Mas)

11.- Mi serranita (Popular)
12.- Noche de invierno amb Mireia Gonzalez (Popular/Ll.segona part de Carles Casanovas)
13.- Records d’Infant amb Roser Ferrer (Carles Casanovas)
14.- Barcarola (Popular)









ENTRE DONES és el disc on trobareu la preciosa Ulls Verds interpretada per la Laura Casanovas i el grup Port Bo.

L'acurada orquestració instrumental és a càrrec d'Antoni Mas(piano),Pep Poblet(saxo),Lluis Subiranas(guitarra baixa) i Antoni Gadea(bateria i percussions).

ENTRE DONES és un disc innovador que captiva tots aquells que vulguin anar més enllà del clàssic disc de cançó de taverna per endinsar-se en un treball marcat per l'elegància i el bon gust que caracteritza cada una de les diferents peces que ens ofereix el grup Port Bo i nou veus femenines. 

ENTRE DONES ens ofereix;

*havaneres clássiques dels vells cantaires,cantades a capel.la per en Carles,en Fonsu i en Mineu com CUANDO LA NOCHE o BARCAROLA al igual també que la dolça sardana LES AROMES DEL QUERALT.

*amb l'acompanyament de les veus femenines,tendres i delicades cançons com PENSANT EN TU (Antoni Mas) i ULLS VERDS (Servià-Viladesau),un excepcional bolero, CAMINS (ENTREFORC) (Casanovas-Bastons),precioses i melòdiques havaneres clàssiques com AY LOLA i NOCHE DE INVIERNO,la meva preferida d'en Carles Casanovas aquesta temporada,EL CAPITÀ,una meravellosa alegoria a la vida amb melodia de l'Antoni Mas,una peça vibrant a ritme de jazz,LA CLIENTA (Antoni Mas),una genial i divertida cançó picaresca,LA TRIFULCA (Casanovas-Mas)magistralment interpretada i una encisadora i emotiva havanera d'estil líric,RECORDS d'INFANT (Carles Casanovas).

Un treball discogràfic del tot exquisit que recomano a tots els amants del bon gust i la bona música.

Anna Maria Esther

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara si que fa patxoca el blog amb tanta música bona per escoltar.
Molt bé i molt bonic Anna Maria.
El meu comentari avui és per estrenar-te aquesta secció.
Has fet una molt bona presentació d'aquests cds.Sobre tot de Entre Dones.No sé si es pot fer millor.
I has posat El Capità que per mi és de les més bones del cd.Una de les millors lletres d'en Carles Casanovas i també de les millors músiques de l'Antoni Mas.
La vei femenina per mi també és la més bona del cd.Si més no la que a mi m'agrada més.Les liriques com la Susanna del Saz i la Roser Ferrer són molt bones però ja és una altre cosa i no es pot comparar.També francament diré que no m'agraden les havaneres i boleros cantats per una soprano i que m'agradaria sentir com sona Recods d'Infant interpretada per un grup d'havaneres i prou.La lletra és molt bonica.
Deixant a part aquestes dues veus,per mi les millors interpretacions són les de El Capità i Noche de Invierno per Mireia Gonzalez.
La Laura Casanovas,com vaig deixar dit per la cançó,fa també una bona i molt dolça interpretació per Ulls Verds que ha quedat molt ben aconseguida.
Esther Queraltó

Anònim ha dit...

Un dels millors treballs del grup Port Bo sens dubte.
La Trifulca no és havanera,però és genial.Una de les cançons catalanes més bona en el seu estil de bodevil.Un 10 per la música,la lletra i la interpretció!
La Clienta també excel.lent i de romàntica Pensant en Tu i Ulls Verds.Quina sorpresa la filla d'en Carles Casanovas.Ho ha fet de primera!
El Capità és l'altre meva preferida.La melodia amb saxo sona de cine.
L'única cosa és que tampoc m'agraden les cantants líriques interpretant cançons d'altres estils i aquesta havanera de linfant amb lletra tan bona hagués estat molt millor interpretada pel grup Port Bo sols.És l'única cançó del disc que no s'en treu tot el partit tot i ser preciosa.Costa d'entendre el que diu la soprano.
Núria de Palafrugell